044 353 3303 [email protected]

Onko talviasunto Espanjasta ollut pitkäaikainen suuri haaveesi? Nyt kannattaa olla tarkkana, sillä pian voi hyvinkin olla optimaalinen aika ostaa unelmien loma-asunto ulkomailta!

Suomalaisia on jo monia vuosia houkutellut Välimeren lämpöön niin auringonpaiste, herkullinen ruoka, edullisempi hintataso kuin rennompi elämäntyyli. Tuhansilla suomalaisilla onkin jo oma asunto Espanjasta joko vakituisena- tai loma-asuntona – monille suomalaiselle loma-asunto Espanjasta toimii kesämökin korvikeena! Loma-asunto voi tuoda myös kohtalaisen makoisat vuokratuotot, sillä isot turistimäärät takaavat sijoituskohteen tuoton.

Miksi ostaa asunto nyt?

Brexitin myötä Espanjan asuntokaupoilla saattaa olla suorastaan ylitarjontaa. Espanjassa asuva englantilaisten yhteisö on kummissaan, sillä Englannin erotessa EU:sta heidän etunsa pienenevät huomattavasti, sillä he eivät enää ole EU:n kansalaisia. He saattavat menettää muun muassa ilmaisen julkisen terveydenhuollon sekä heidän eläkkeensä saatetaan jäädyttää! Yhtäkkiä Espanjassa asuminen ei välttämättä olekaan englantilaisille niin houkutteleva ajatus.

Piakkoin osa asunto-omistajista yrittää päästä Espanjan huviloistaan kaikin keinoin eroon – Brexitin toteutuessa 19. maaliskuuta 2019 Espanjan asuntomarkkinoille voikin saapua hyvin houkuttelevia tarjouksia.

Esittelemme seuraavaksi muutamia kuumimpia asuntoalueita Espanjasta ja Turkista.

Espanja – Costa del Sol

Costa del Sol -aurinkoranta on yksi suosituimpia asuntosijoittajien sekä turistien kohteita Espanjassa. Eikä ihme – alue tarjoaa auringonpaistetta keskimäärin 320 päivää vuodessa! Alueella on tarjolla myös paljon aktiviteetteja. Rannikolla sijaitsee kymmeniä unelmien golfkenttiä. Asunnon omistajat arvostavat erityisesti hyviä suoria kulkuyhteyksiä Málagan lentokentälle.

Fuengirola on yksi suosituimpia suomalaisten kohteita – alueella sijaitsee suuri suomalaisten yhteisö! Fuengirolassa pääset nauttimaan sekä huolettomasta rantaelämästä sekä iltaisin kaupungin sykkeestä. Alueelta löytyy myös asuntotarjouksia joka lähtöön! Esimerkiksi 92 m² kokoinen edullinen kolmen makuuhuoneen asunto Fuengirolan keskustasta maksaa tällä hetkellä 99 000 euroa!

Espanja – Costa Blanca

Tämä hieman aurinkorantaa uudempi alue on erityisen kiinnostava asuntosijoittajien näkökulmasta. Alueelta saa uusia asuntoja vielä erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Costa Blancalla sijaitsee erityisen puhtaita uimarantoja ja lämmin sekä maailman terveellisemmäksi luokiteltu ilmasto on houkutellut monia suomalaisia ostamaan asunnon alueelta. Alueella vallitsee todellinen aito Espanjalainen tunnelma!

Torrvieja on yksi Costa Blancan halutuimpia kohteita. Torrvieja on erityisen tunnettu Euroopan suurimmista suolajärvistään. Terveellinen ilmasto helpottaa monia sairauksia, kuten reumaa ja astmaa, ja siten on asuntosijoituksena erityisen houkutteleva. Tämän lisäksi harrastuksia ja aktiviteetteja riittää jokaiselle päivälle vuodessa! Asuntotarjoukset alueelle ovat erityisen kiinnostavia, sillä esimerkiksi 40 m² bungalow-asunto kattoterassilla maksaa 89 900 euroa!

Turkki – Alanya

2003 Turkki salli myös ulkomaalaisten ostaa sijoitusasuntoja maasta ja siitä asti Turkki on ollut yksi suomalaisten suosituimpia kohteita edullisen hintatason vuoksi. Tämä pätee myös asuntomarkkinoilla – asuntojen hinnat ovat huomattavan edullisia verrattuna moniin Välimeren kohteisiin eikä laadusta tarvitse tinkiä. Turkin asunnot täyttävät yleensä suomalaisten toiveet unelmien kakkosokodista – asunnot sijaitsevat kiinteistöissä joissa on loistavat palvelut kuten uima-allas, kuntosali, ravintoloita, keilarata ja jopa sauna!

Alanya on suosituin lomailukohde Turkin Rivieralla ja asuntosijoittaminen on tuonut omistajille mukavia vuokratuloja. Ympärivuotisen asumisen kannalta moderni Alanya on myös ihanteellinen kohde – alueella sijaitsevat erittäin laadukkaat rannat.korkeatasoiset terveydenhoitopalvelut sekä laadukkaat rannat.

Asuntotarjoukset alueella ovat erittäin houkuttelevia edullisen hinnan vuoksi. Esimerkiksi 125 m² kokoinen kolmio maksaa 58 000 euroa! Uimaranta sijaitsee luonnolisesti aivan vieressä ja lisäksi taloyhtiö tarjoaa kaikki mahdolliset palvelut asukkailleen omasta uima-allasalueesta aina turkkilaisesta saunaan.

Asuntokaupat etelässä käyvät kuumana ja tarjolla on monia laadukkaita sekä kohtuuhintaisia kohteita. Houkutteleeko pakata tavarat ja lähetä Välimeren lämpöön? Täytä lomake, saat ostotarjouksen asunnostasi päivässä!


Asuntokaupat.com:n tavoitteena on tehdä asunnon myynnistä edullista, vaivatonta ja mukavaa – pyydä meiltä ostotarjous asunnostasi, saat sen vuorokauden sisällä! Myy asuntosi itse helposti – säästä aikaa ja rahaa asunnon myynnissä. Kun mietit miten myydä asunto itse, lue myös seuraavat vinkit suosituimmuimmista blogikirjoituksistamme:  mitä tehdä, jos asunto ei mene kaupaksi, mitä asunnon myynti maksaa sekä kuolinpesän vinkit ja perintöasunnon verotus.

Ostamme jatkuvasti asuntoja kaikkialla Suomessa  –  lue lisää! Olemme myös Facebookissa. Asuntokaupat.com – Ostotarjous asunnostasi päivässä.

PYYDÄ OSTOTARJOUS!