044 353 3303 [email protected]

Saamme usein kysymyksiä, millaisia asuntoja ostamme. Teimme oheisen listan helpottamaan sinua selvittämään, voitko myydä asuntosi itse Asuntokaupat.com:lle. Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja selvitä, sopiiko sinun asuntosi ostamiemme asuntojen yleiseen profiiliin!

1. Sijaitseeko asuntosi Suomessa?

Kyllä: Mahtavaa, asunto on toimialueellamme! Siirry kohtaan 2.
Ei: Ostamme jatkuvasti asuntoja ympäri Suomen! Laitathan asuntosi tiedot meille niin katsomme mitä voimme tehdä. Sijainti ja asunnon muut tiedot vaikuttavat ostotarjouspäätökseemme.

2. Asutko kerrostalossa?

Kyllä: Jee! Siirry kohtaan 3.
Ei: Ostamme kaikenlaisia asuntoja, mutta rivi-, pari- ja omakotitalot tarvitsevat hiukan enemmän arviointia. Laita meille ostotarjouspyyntö niin olemme yhteydessä!

3. Onko asuntoosi tulossa putkiremontti kahden vuoden sisään?

Kyllä: Putkiremontti vaikeuttaa meidän osalta kylpyhuone- ja keittiöremonttia. Ota silti yhteyttä ja keksitään ratkaisu! Olemme ostaneet useita putkiremonttikohteita.
Ei: Onnittelut, varma ostotarjous on sinun! Käy täyttämässä asuntosi tiedot niin palaamme sinulle ostotarjouksen kera. 🙂

Meiltä voit AINA pyytää ostotarjouksen, vaikkei asuntosi aivan kaikkia kriteerejä täyttäisikään. Me näemme monessa asunnossa potentiaalia – myös kokenut remppatiimimme on aina valmiina haasteisiin. Ota yhteyttä [email protected] tai täytä ostotarjouslomake.

 


Asuntokaupat.com:n tavoitteena on tehdä asunnon myynnistä edullista, vaivatonta ja mukavaa – pyydä meiltä ostotarjous asunnostasi, saat sen vuorokauden sisällä! Myy asuntosi itse helposti – säästä aikaa ja rahaa asunnon myynnissä. Kun mietit miten myydä asunto itse, lue myös seuraavat vinkit suosituimmuimmista blogikirjoituksistamme:  mitä tehdä, jos asunto ei mene kaupaksi, mitä asunnon myynti maksaa sekä kuolinpesän vinkit ja perintöasunnon verotus.

Ostamme jatkuvasti asuntoja kaikkialla Suomessa  –  lue lisää! Olemme myös Facebookissa. Asuntokaupat.com – Ostotarjous asunnostasi päivässä.

PYYDÄ OSTOTARJOUS!