044 353 3303 [email protected]

Kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia Asuntokaupat.com:in palvelusta

Asiakkaamme kertovat

Myin huonokuntoisen, 60-luvulla rempatun asuntoni Asuntokaupat.com:ille. Kaikki sujui hyvin ja kaupat saatiin tehtyä kahdessa päivässä.

Olin jo ehtinyt varautua asunnon pitkään myyntiaikaan, jonka vuoksi en ollut aloittanut uuden asunnon etsintää. Kun hyväksyin ostotarjouksen, pystyin aloittamaan uuden asuntoni etsinnän luottavaisin mielin. Uusi asunto löytyikin nopeasti ja pystyin ostamaan sen heti, kun oma asunto oli jo myyty. Eläkeläiselle tämä oli suuri helpotus.

Kiitos todella hyvästä asiakaspalvelusta Lauri!

Sirpa N.

Etelä-Haaga, Helsinki

Helposti meni.

Jari K.

Meilahti, Helsinki

Minulla oli tilanne, jossa eräs asunnoistani oli tarkoitus saada nopeasti kaupaksi. Soitin asuntokaupat.com:ille ja kysyin, jos he olisivat kiinnostuneita ostamaan yhden asunnoistani. Asiakaspalvelijan kanssa sovimme alustavasti asunnon kaupoista jo puhelimessa. Tapasimme asunnolla samana iltana, jossa hyväksyin asunnosta tarjotun hinnan. 

Myyjä

Töölö, Helsinki

Olimme myyneet perikunnan asuntoamme 3 kuukautta perinteisesti kiinteistövälittäjän kautta. Tiedostimme, että asunto vaati paljon remonttia ja olimmekin keskustelleet välittäjämme kanssa ostajan löytämisen haasteellisuudesta ja siitä, että myyntii voi kestää kauan.

Löysimme Asuntokaupat.com:in palvelun Googlesta ja lähetimme ostotarjouspyynnön myytävästä asunnostamme. Tarjous tuli 4 tunnin sisällä, jonka hyväksyimme. Seuraavana päivänä Asuntokaupat.com:in edustaja aloitti kauppajärjestelyt ja pankkiin saimme kaupanteon vielä samalle viikolle. Palvelun helppous ja nopeus oli positiivista.

Mika ja Sanna L.

Haukilahti, Espoo

Jouduin myymään äitini asunnon hänen äkillisen poismenonsa vuoksi. Halusin asunnon nopeasti kaupaksi ja siksi otin yhteyttä Asuntokaupat.com:iin. 

Jätin ostotarjouspyynnön netissä ja todella mukava naishenkilö tuli seuraavana päivänä katsomaan äitini asuntoa.

Asuntokaupat.com oli valmis ostamaan asunnon ja sovimme kaupoista samana päivänä. Hintaan olin tyytyväinen.

Sain myös paljon apua perunkirjoitukseen ja muihin kuolinpesän asioiden hoitoon.

Jerry S.

Kivelahti, Espoo

Muutin ulkomaille ja jätin pienen kerrostalokaksioni välittäjälle myyntiin. Puheista huolimatta asunto ei mennyt kaupaksi ja välittäjän jutut haiskahtivat selittelylle. Tarvitsin rahat uuden elämän aloittamiseen ja pyysin tarjouksen Asuntokaupat.com:ilta. Sain tarjouksen muistaakseni 1,5 h kuluessa ja tarjottu hinta tuntui reilulta, joten hyväksyin tarjouksen. Kaupat teimme ulkomailta käsin. Ostin ulkomailta uuden asunnon ja Suomea halvemman hintatason ansiosta rahaa jäi mukavasti säästöön.

Alex F.

Kallio, Helsiki

Asuntokaupan lupaukset, jotka ovat kuvattu yrityksen verkkosivuilla toteutuivat todella hyvin. Alustava tarjous tuli nopeasti, jota tarpeen mukaan tarkennettiin sovitun näytön jälkeen.

Henkilökohtainen palvelu oli miellyttävää. Asioiden hoitoon sai neuvoja tai ne hoidettiin ostajayrityksen toimesta. Rahat siirtyivät samana päivänä tilille, kun kauppa tehtiin. Yllättävän vaivatonta, helppoa ja nopeaa toimintaa.

Myyjä

Punavuori, Helsinki

Hyvä palvelu. Laitoin ostotarjouspyynnön nettisivujen kautta. Sain tarjouksen seuraavana päivänä, jonka hyväksyin. Kaupat tehtiin viikon sisällä.

Janne

Puotila, Helsinki