044 353 3303 [email protected]

Asunnon myynti ei aina käy kädenkäänteessä. Asunnonmyyjillä on usein erilaiset elämäntilanteet takanaan, joka pitää ottaa huomioon myyntistrategian suunnittelussa. Kokosimme parhaat ja huonoimmat puolet eri myyntityyleistä.

1. Myy asunto nopeasti

Suoramyynti on paras tapa saada asunto nopeasti kaupaksi. Asuntokaupat.com tekee tarjouksen päivässä! Nopeimmissa kaupoissamme rahat ovat olleet myyjän tilillä jo kahden päivän sisään. Kokeneet asunto-ostajat pystyvät määrittämään asunnon arvon pelkästään papereiden perusteella.

Rahat nopeasti
Saat tarjouksen jopa päivässä
Säästät välittäjäpalkkion ja aikaasi
Ei tarvitse säätää myyntiprosessin kanssa, kokeneet ostajat hoitavat asiakirjat ja muut valmistelut
Ei tarvitse siivota näytöille
Hinta voi olla alhaisempi kuin avoimilla markkinoilla
Asuntosi ei välttämättä herätä kiinnostusta ja ostotarjous jää saamatta

2. Myy asunto itse parhaalla mahdollisella hinnalla

Suosituimmista asunnoista saadaan kunnon hintakilpailu käyntiin. Etenkin Helsingin keskustassa sijaitsevat, pienet arvoasunnot ovat löytävät uudet omistajat helposti. Huonokuntoiset kerrostaloasunnot syrjäisiltä seuduilta eivät sitten liikukaan samalla tavalla. Asunnon arvo määräytyy kysynnän mukaan ja parhaan hinnan saa selville, kun asunnon laittaa julkiseen myyntiin.

Asunnon haluttavuutta markkinoilla voi parantaa laadukkailla kuvilla ja stailauksella. Stailaus auttaa ostajaa hahmottamaan asunnon mittasuhteita ja tekee kuvista houkuttelevamman näköisiä. Etenkin neutraalit perusasunnot kannattaa kalustaa ja stailata. Tyhjä asunto ei ole houkutteleva ja liian omaperäinen sekä täysi asunto karkottaa osan katsojista.

+ Säästät välittäjäpalkkion myymällä itse
+ Parhaassa tapauksessa syntyy hintakilpailu
+ Olet koko ajan tietoinen myyntiprosessin kulusta
– Vie aikaa
– Olet vastuussa mahdollisista virheistä myynnissä
Asunnon myyntikulut

3. Myy asunto kiinteistönvälittäjän avulla

Kiinteistönvälittäjän käyttö tuo turvaa myyntiprosessiin ja on yleinen valinta. Kiinteistönvälittäjä vastaa kohteen markkinoinnista, esittelystä ja muista myyntiin liittyvistä töistä. Asiakkaan puolelle jää esitellä kohde välittäjälle, vastata lisäkysymyksiin ja siivota asunto näyttöjen ajaksi. Valitessa kiinteistönvälittäjää kannattaa kysellä tuttavilta suosituksia, eikä katsoa suoraan halvinta vaihtoehtoa. Välittäjällä pitää olla aikaa sinulle ja halu myydä kohde parhaalla mahdollisella hinnalla.

+ Välittäjä vastaa myynnistä
+ Ei tarvitse pitää näyttöjä tai huolehtia asiakirjoista
+ Hyvällä välittäjällä on ostajakontakteja
– Välityspalkkiot ovat kymmeniä tuhansia (Kokeile laskurillamme!)
Välittäjien taso vaihtelee
– Myyntiprosessissa menee aikaa

Mikäli pohdit asunnon myyntiä, testaa mitä me asunnostasi tarjoaisimme! Ostotarjouksen pyytäminen ei sido sinua mitenkään.

 


Asuntokaupat.com:n tavoitteena on tehdä asunnon myynnistä edullista, vaivatonta ja mukavaa – pyydä meiltä ostotarjous asunnostasi, saat sen vuorokauden sisällä! Myy asuntosi itse helposti – säästä aikaa ja rahaa asunnon myynnissä. Kun mietit miten myydä asunto itse, lue myös seuraavat vinkit suosituimmuimmista blogikirjoituksistamme:  mitä tehdä, jos asunto ei mene kaupaksi, mitä asunnon myynti maksaa sekä kuolinpesän vinkit ja perintöasunnon verotus.

Ostamme jatkuvasti asuntoja kaikkialla Suomessa  –  lue lisää! Olemme myös Facebookissa. Asuntokaupat.com – Ostotarjous asunnostasi päivässä.

PYYDÄ OSTOTARJOUS!